Telefon: 0784 415 500

Pentru comenzi apăsați AICI

Pentru comenzi apăsați AICI

Vopsea termică ATRIATHERMIKA GREEN

ATRIATHERMIKA GREEN Clean Air, este cea mai nouă vopsea termoizolantă din familia de vopsele termoizolante ATRIATHERMIKA.

 

Produs dintr-o bază de răşini gel termopoliachilice de ultimă generaţie, cu microsfere ceramice - ATRIATHERMIKA GREEN Clean Air nu conține formaldehidă și alte substanțe nocive pentru sănătate, deoarece acesta adoptă cele mai înalte standarde europene în reglementarea nivelului de emisii de compuși organici volatil (EN ISO 16000-9:2009), o garanție suplimentară pentru bunăstarea și sănătatea planetei.

 

Produs anti condens și cu proprietăţi de absorţie a sunetului, cu granulaţie de ceramică fină, acest produs este testat şi cu garanție conform normelor de cerinte Wellness Care Technology.

 

ATRIATHERMIKA GREEN CLEAN AIR este optimă pentru aplicare interioară, principalele sale caracteristici fiind:

- Gradul ridicat de izolare internă - grație căreia căldura internă nu este dispersată spre exterior.

- Uniformitatea de distribuție a căldurii în întreaga încăpere și o putere foarte mare de proprietăţi anti mucegai.

 

Toate acestea implică o îmbunătățire absolută a standardelor de confort de viață, lipsit de substanțe periculoase pentru oameni şi o îmbunătăţire perceptibilă a confortului intern ambiental.

Mai mult decât atât, cu un Certificat de izolare termică prin termoreflectivitate, cu minimum 20% mai mare decât la un înveliș termoizolant convențional, economia de energie este garantată.

 

Produsul este recomandat pentru orice suprafață interioară de perete, metal, lemn, plastic, structuri de perete la construcţii civile și industriale, cu posibilitate de utilizare în industria alimentară, pentru neutralitatea şi atoxicitatea sa, acesta este un adevărat obstacol în calea contaminării peretelui şi formarea mucegaiului.

 

ATRIATHERMIKA GREEN are o caracteristică unică şi anume proprietatea de PURIFICARE AL AERULUI din încăperile unde este aplicat. Atriathermika GREEN dispune de Certificare Clean Air.

Această caracteristică este testată şi garantată de cea mai prestigioasă instituţie de certificare din Italia, şi anume INSTITUTO GIORDANO (raport tehnic nr. 326966)

 

 

 

 

Contact: 0784 415 500

Pentru comenzi apăsați AICI