Nisip cuart, covor cuart, pardoseala cuart, nisip colorat

Telefon: 0784 415 500

Pentru comenzi apăsați AICI

Pentru comenzi apăsați AICI

COVOARE PIATRA CUART POLIURETANICE

Decorativ, fără rosturi, ușor de întreținut, rezistente la uzură și extrem de durabile sunt doar câteva din calitățile covoarelor și pardoselilor si covoarelor de cuart.

 

Un covor sau pardoseală din piatra de cuart, este un finisaj de podea făcut din nenumărate pietricele de cuart mărunte, de dimensiuni între 0.4-4 mm care sunt legate între ele printr-o rășină poliuretanică hidroizolantă special concepută pentru acest rol. Culorile, dimensiunea granulelor și finisajul pot fi adaptate conform cerințelor Dumneavoastră.

 

Un covor decorativ de cuart este ușor de întreținut. Este suficient o cantitate mică de apă caldă și o perie sau un Karcher de presiune pentru a avea o suprafața ca și nouă.

 

NOVOIS-covor de cuart, este un produs bicomponent, destinat lucrărilor de protecție a elementelor de construcții, în construcții industriale și civile, fabricat pe baza de rășini poliuretanice, diverși aditivi, cuart colorat sau necolorat de diverse granulații, fără solvenți volatili, care respecta prevederile standardului SR EN 1504/2:2005.

 

UTILIZARE

• Produse pentru protejarea suprafețelor – acoperire

• Controlul umidității (2.2) -tb ZA.1e

• Rezistenta fizică/Îmbunătățirea suprafeței (5.1) -tb ZA.1f

• Creșterea rezistivității prin limitarea conținutului de apa (8.2)-tb ZA.1e

• Ca masă de acoperire impermeabila, aplicata în câmp continuu, având rol de strat de uzură și decorativ , în medii cu diverse solicitări mecanice, chimice, factori de mediu etc.;

• În domeniul pardoselilor industriale și civile, pentru spatii de producție, servicii, terase, spații comerciale, depozite, vestiare, suprafețe de parcare, piscine etc.;

• Se poate aplica pe beton de ciment, beton armat și alte suprafețe compatibile orizontale, la interior sau la exterior, în domeniul construcțiilor industriale și civile.

 

AVANTAJE

• Aplicare ușoară, aspect decorativ deosebit de piatra naturala;

• Aderenta buna la suport și rezistente mecanice deosebite;

• Rezista la șocuri mecanice, radiații ultraviolete și acțiunea factorilor meteorologici;

• Decorativ, semilucios, aderent;

• Se poate spală cu furtunul cu apa și soluții de detergenți în apa.

• Consum specific de 10 kg/m2, în orice culoare din catalogul de culori universal.

 

SOLUȚII DE PROTECȚIE

Structurile decorative și de protecție anticorozivă pot fi formate dintr-un strat de NOVOIS cu o grosime de minim 5 mm/strat (în funcție de dimensiunea granulelor de cuart) aplicat peste un strat de amorsa.

 

Aplicarea fiecărui strat al sistemului adoptat se va face numai după întărirea stratului aplicat anterior (care survine la cca. 24 ore de la aplicare, în condiții normale de lucru). Adoptarea soluțiilor de protecție se face conform indicațiilor producătorului.

 

INSTRUCȚIUNI DE APLICARE-CONDIȚII DE APLICARE

Temperatura de aplicare sa fie cuprinsa intre +5ºC si +30ºC;

Umiditatea aerului 75 %;

Umiditatea suportului max. 4 %.

 

Pentru a evita condensarea, temperatura suportului trebuie sa fie cu 3O°C mai mare decat punctul de roua efectiv, calculat cu ajutorul temperaturii si umiditatii relative.

 

La aplicarea răşinilor poliuretanice, pe lângă temperatura mediului ambiant, o importanţă deosebită o are temperatura stratului suport si umiditatea acestuia.

Contact: 0784 415 500

Pentru comenzi apăsați AICI