La noi puteti achizitiona: izolatie fonica, pluta, izolator fonic, parchet pluta, panouri pluta, placi pluta, pluta stropita, produse pluta,  izolatie termica, izolatie fonica

La izolarea casei, nu vorbim despre o simplă acoperire, ci despre un sistem complet de izolare.

Dintre materialele și produsele necesare pentru termoizolație și izolare fonică, pluta naturală neexpandată utilizată la panouri, este esențială, pentru a lucra sinergic, pentru o izolație deosebită și pentru a minimiza problemele de instalare. Garantăm rezistență și durabilitate în timp și economii la facturile de întreținere.


Panourile din plută neexpandată

Elementul principal al acestui sistem sunt panourile naturale de plută aglomerată EcoCork. Acestea protejează clădirea, precum scoarța stejarului de plută protejează copacul lăsându-l să respire.


Avantajele unei clădiri izolate termic și acustic cu sistemul de panouri din plută EcoCork

Într-o casă bine izolată cu plută, atât pereții interiori cât și cei externi se încălzesc mai repede. Menținerea căldurii mai mult timp este posibilă prin exploatarea inerției termice a structurii. Datorită izolării cu panouri din plută , se consumă mai puțină energie pentru încălzirea casei. Mediile sunt mai sănătoase și mai confortabile. În plus, costurile utilităților scad. În cele din urmă, îmbunătățește foarte mult acustica. Toate datorită proprietăților absorbante de sunet, al panourilor de plută neexpandată (aglomerată).


Este mai bine să mențineți temperatura internă la 18°C cu pereți calzi și încălzirea la minim, decât la 21°C cu pereți reci și încălzirea dată la maxim.


Mai mult, creșterea temperaturii interne a peretelui evită mai multe probleme. În primul rând, condensarea suprafeței, cauza principală a formării mucegaiului. În timpul verii, “Paltonul“ de plută EcoCork, împiedică supraîncălzirea pereților casei din cauza efectului radiațiilor solare. De asemenea, permite menținerea temperaturilor mai scăzute în interior, realizând o răcire naturală. 

Paltonul de plută” EcoCork poate fi realizat, atât în ​​exterior cât și în interiorul casei. Pe clădiri noi sau existente, pe întreaga suprafață sau doar pe o parte a acesteia. În funcție de nevoi și în funcție de structură. Grosimea redusă este, de asemenea, mult mai mică decât un contra-perete de cărămidă.


Pe scurt, pluta este cu siguranță cea mai bună alegere.


De fapt, acest sistem garantează:

- Izolarea tematică 

- Economie de energie

- Creșterea valorii proprietății

- Reducerea emisiilor de CO2

- Izolare fonica

- Respect pentru mediu

- Confort de viață

- Diminuarea costurilor suportate

Izolatia fonica si termica a casei cu “Palton” de pluta

Contact: 0784 415 500

Pentru comenzi apăsați AICI