Pentru comenzi apăsați AICI

Contact: 0784 415 500

Pentru comenzi apăsați AICI

Eco Corkline srl., este un o societate tânără şi dinamica, care face parte din grupul de firme Signum Group, grup care dispune de firme în mai multe ţări europene, cu domeniul de activitate, orientat exclusiv spre importul şi promovarea produselor de ultima generaţie din domeniul construcţiilor.

 

Datorită seriozităţii cu care tratăm fiecare comanda, datorită respectării termenelor de livrare şi execuţie, a colaborării apropiate cu fiecare beneficiar, a faptului că, grupul nostru de firme nu importă decât produse de cea mai înaltă calitate, la un preţ competitiv cu oricare produs de pe piaţă, societatea Eco Corkline  și implicit grupul de firme Signum, şi-au câştigat un renume, atât pe piaţa internă cât şi cea externă.

 

Suntem specializaţi în:

importul și vânzarea produselor de ultimă generaţie din domeniul construcţiilor după cum ar fi:

- termoizolatii și alte produse din plută, 

- hidroizolaţii lichide poliuretanice,

- vopsele termice și termo-decorative,

- rășini poliuretanice decorative precum și multe alte produse.

 

Produsele importate de către societatea noastră fac parte din familii de produse termoizolante, hidroizolante, vopsele și pardoseli decorative cu un spectru larg de acoperire.

 

MISIUNEA NOASTRĂ:

este de a oferi clienţilor noştri, produse de cea mai înaltă calitate care în acelaşi timp sunt accesibile pentru toată lumea.

 

OBIECTIVE:

încă de la înfiinţare, obiectivul nostru de bază a fost şi va rămâne acela de a asigura servicii de înaltă calitate în conformitate cu cerinţele clientului, cu cerinţele legale şi reglementările aplicabile precum şi de a creşte satisfacţia clientului.

Suntem convinşi că putem prosperă şi evolua doar prin îndeplinirea dorinţelor clienţilor noştri. Tocmai de aceea utilizăm toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, să oferim produse de cea mai bună calitate.

 

RECOMANDARE:

un client mulţumit reprezintă o foarte bună formă de promovare. aceasta este probabil explicaţia pentru faptul că majoritatea clienţilor noi ne contactează datorită recomandării firmei de către clienţii vechi.

Este un lucru de care suntem mândri, dar care în acelaşi timp ne face să fim în continuare atenţi.

 

VALORI:

Profesionalism: tindem spre performanta prin munca în echipa şi integritatea noilor angajaţi ai societăţii prin cursuri de specializare.

Suntem atenţi ca fiecare angajat sau colaborator extern nou să-şi însuşească fiecare detaliu al aplicării înainte de a executa o lucrare.

 

Calitatea: sloganul nostru este ˝Calitate maxima la un preţ minim˝ şi reprezintă valoarea de bază a firmei noastre.

Aceasta ne motivează să furnizăm servicii complexe, rapide şi calitative prin mijloacele tehnologice pe care le importăm.

 

Iniţiativa: chiar dacă fiecare client este unic, noi găsim întotdeauna soluţii pentru el.

De aceea, stimulam iniţiativa şi căutarea soluţiilor care să se potrivească cerinţelor clienţilor noştri.

Despre noi