CE ESTE PLUTA STROPITĂ?

Într-o goană nebună către modernism și super tehnologizare, către găsirea soluţiilor rapide şi eficiente care să ne deservească scopurile dintre cele mai diverse, omitem, de cele mai multe ori, faptul că natura ne găzduieşte, ne oferă, ne hrănește şi ne sancţionează pe măsura respectului şi grijii pe care i le arătăm.

 

Compusul brevetat se numeşte Plută stropită.

 

Acesta este un produs ecologic, obţinut în urma unui sofisticat ciclu de producţie, având în componenţa sa, granule de plută, răşină acrilică, grăsimi vegetale şi apă.

 

Toate aceste materiale, stabile în timp, sunt supuse unui proces tehnologic sofisticat, care nu le alterează proprietăţile, ci dimpotrivă, le reuneşte într-un singur produs, le potenţează şi le face şi mai stabile în timp.

 

Pluta stropită este cel mai bun izolant termic natural!

 

Este produsul pe care dorim să vi-l facem cunoscut astăzi. Pluta stropită - SOLUŢIE ECOLOGICĂ, RAPIDĂ, SUPER EFICIENTĂ!

 

Materiale componente:

- plută măcinată cu granulație de 0,5 mm,

- rășini naturale acrilice,

- grăsimi vegetale.

 

Pluta este un material nobil, care a fost folosit încă din antichitate datorită caracteristicilor sale: este foarte elastic şi are proprietăţi hidroizolante.

 

Pluta este o izolaţie termică şi acustică excelentă şi este rezistentă la uzură, foc, rozătoare, nefiind agreat nici de către gândaci.

 

Pluta este, de asemenea, inodoră, netoxică, anti alergenă, purifică aerul, antistatică, iar la recoltarea scoarţei nu se deteriorează stejarul de plută.

 

Datorită acestor caracteristici, pluta contribuie la regularizarea umidităţii, asigură confortul termic și de viață al clădirilor şi în wellness-uri.

 

Datorită proprietăţilor sale de izolare termică, pluta contribuie la economisirea de energie termică cu minimum 30%.

 

Pluta absoarbe umiditatea, o filtrează şi o evaporă fără a deteriora pereţii.

Nu este periculoasă pentru natură și sănătatea umană.

 

Cercetările pentru o utilizare diferită a plutei, în paralel cu cea tradiţională a granulelor de plută, au început în 1998.

 

Ideea era aceea de a elabora un compus care să poată fi utilizat în industrie şi care să permită transferul tuturor proprietăţilor şi caracteristicilor plutei naturale în sectorul industrial şi, în mod particular, în sectorul construcţiilor.

 

Era necesar să se menţină, pe cât posibil, natura ecologică a plutei, utilizând componenţi naturali, netoxici sau poluanţi – de aici alegerea grăsimilor vegetale şi răşinii acrilice.

Contact: 0784 415 500

Pentru comenzi apăsați AICI

solutie hidroizolatie, hidro, hidroizolatii terase, pret hidroizolatie