Izolație termică naturală

 

 

Proprietățile de izolație termică naturală a plutei fac plăcile și rolele din plută, respectiv parchetul din plută, să fie foarte eficiente din punct de vedere energetic, oferind o senzație caldă, chiar mergând desculț, respectiv o temperatură optimă pe tot parcursul anului, care contribuie la confort dumneavoastră general.

Atunci când se testează temperatura piciorului în contact cu patru materiale diferite, pardoselile din plută se remarcă ca fiind cea mai bună soluție pentru reținerea căldurii, mai eficient decât parchetul sau pardoselile din lemn și de departe mai bune decât parchetul laminat sau plăcile ceramice când vine vorba de a evita dispersia energiei.

Silențiozitate

 

 

Pluta este un absorbant de sunet natural extrem de eficient, deoarece multitudinea de celule aflate în compoziția sa, funcționează ca un izolator acustic.

Produsele noastre din plută pot reduce cu ușurință zgomotul dintr-o încăpere (sunet produs de pașii, alte sunete) și pot acționa ca un tampon de zgomot între podea și încăperile de dedesubt (sunet de impact), făcându-l extrem de eficient, de utilizat în orice fel de spații.

De exemplu, comparând sunetul pasilor pe parchetul de plută și parchetul laminat, testele confirmă faptul că pardoselile din plută au un rezultat excepțional, reducând sunetul de mers cu până la 53%.

De asemenea, panourile sau rolele de plută aplicate sub parchet, pe pereți sau pe tavan, reduc semnificativ sunetele venite din alte direcții.

CONFORT

Contact: 0784 415 500

Pentru comenzi apăsați AICI

solutie hidroizolatie, hidro, hidroizolatii terase, pret hidroizolatie