SĂNĂTATE

Parchetul de pluta și calitatea aerului din interior

 

Pordusele din plută se conformează celor mai stricte standarde de calitate a aerului din interior, reducând emisiile de CO2, după ce au fost testate cu peste 2000 de potențiale substanțe chimice.

 

REGULAMENTUL FRANCEZ PRIVIND EMISIILE DE COV

Certificare franceză, care clasifică produsele în funcție de nivelul lor de emisii COV. mare parte din produsele noastre au fost clasificate la cel mai înalt nivel (a +).

 

CERTIFICARE GREENGUARD

Certificarea Greenguard din America de Nord identifică produsele cu emisii chimice reduse, îmbunătățind aerul în încăperile în care sunt utilizate. Mare parte din produsele noastre sunt premiate cu certificarea GOLD. Un criteriu de certificare mai strict, care asigură faptul că un produs este acceptabil pentru utilizare în medii precum școli și instituții medicale.

 

TÜV-PROFICERT

TÜV-PROFICERT este un certificat transnațional pentru emisiile CO2 și calitatea aerului, care certifică faptul că un produs respectă diferite reglementări naționale, cum ar fi AGGB (Germania), reglementarea COV belgiană, M1 finlandeză, Breeam, Leed V4 (în afara americii de nord), Ral - uz 120 și eticheta ecologică austriacă (ghid uz 56). În octombrie 2018 producătorul nostru de parchet și pardoseli din plută, a fost prima companie din lume care produce parchet și care a obținut certificarea TÜV-PROFICERT la cel mai înalt nivel - premium.  

Pluta și confortul la mers

 

Mersul pe podele prea dure creează energie care se deplasează în sus către mușchii și tendoanele noastre, provocând vibrație.

Acest lucru este cauzat de impactul călcâiului nostru cu podeaua.

Aceste vibrații, cu timpul, ne rănesc picioarele, muschii, partea inferioară și superioară a spatelui, creând un exces de tensiune.

Pardoselile prea moi provoacă oboseală și nu este ușor de mers pe ele.

Acest lucru poate fi mai bine înțeles atunci când mergeți 45 de minute pe nisip moale.

Mai moale decât parchetul laminat și mai dur decât covoarele, parchetul de plută Wicanders, este soluția perfectă pentru a reduce impacturile de lovirie a călcâiului și tensiunile corporale aferente, dar suficient de stabil pentru a ajuta impulsul piciorului și pentru a oferi stabilitatea necesară pentru a reduce efortul de mers și pentru a reduce oboseala corporală.

Contact: 0784 415 500

Pentru comenzi apăsați AICI

solutie hidroizolatie, hidro, hidroizolatii terase, pret hidroizolatie