Panouri și țigle fotovoltaice

echilibru perfect între tehnologie și natură

Panourile fotovoltaice universale și panourile integrate în țiglele noastre, sunt ideale pentru a vă creea o independență energetică totală, devenind în același timp și un producător de energie alternativă, pe scurt un PROSUMATOR.


Panourile fotovoltaice universale și panourile fotovoltaice tip țiglă sunt de fapt produse care au încorporate celule fotovoltaice capabile să capteze lumina, care este mai apoi transformată în energie electrica, necesara pentru funcționarea unor aparate și dispozitive electrice sau electronice din locuința Dumneavoastră.

 

Panourile fotovoltaice colectează o cantitate considerabila de energie și satisfac, fără probleme necesarul de energie electrică dintr-o locuință, iar surplusul produs se livrează în rețeaua electrică, devenind astfel un contributor la reducerea poluării și efectului de seră la care este supus Pământul.

 

Ca exemplu: O casă normală, după trecerea tuturor celor necesare gospodăriei pe energie electrică și renunțarea la alte sisteme de furnizare a energiei (gaz), consumul de curent electric mediu este de 2-3 kw/oră. Pin instalarea unui sistem fotovoltaic de 6 kw, diferența produsă de panourile fotovoltaice instalate, se livrează în sistemul electric integrat, această diferență fiind regularizată și plătită de către furnizorii de energie electrică unde livrați energie alternativă, astfel, pe lângă avantajul că nu mai plătiți acele sume de bani pe care le plăteați înainte companiilor de electricitate și gaz, veți începe și amortizarea investiției Dumneavoastră, încasând bani.

 

Design-ul panourilor fotovoltaice și panourilor fotovoltaice tip tiglă este impresionant, astfel ca aspectul estetic al acoperișului casei nu va fi afectat.


Produsulele noastre prezentate, sunt integrate în "Catalogul integrat de sisteme fotovoltaice cu caracteristici inovatoare"

Contact: 0784 415 500

Pentru comenzi apăsați AICI

solutie hidroizolatie, hidro, hidroizolatii terase, pret hidroizolatie