Citește mai mult

Țigle tip "COPPOPIU" mici (45 cm) și mari (50 cm)

 

Datorită caracteristicilor sale excelente, este deosebit de potrivit pentru clădiri ecologice, cu un impact redus asupra mediului și un consum redus de energie.

 

Cele mai apreciate caracteristici sunt: ​​conductivitate termică scăzută, respirabilitate ridicată, greutate redusă, elasticitate ridicată, difuzivitate termică scăzută, absorbție acustică ridicată, rezistență la umiditate ridicată [.....]

 

Citește mai mult

Țigle tip "ROMANE PLATE"

 

Ţiglele tip "ROMANE PLATE", combinate cu ţiglele tip "COPPI" sunt sistemul tipic de acoperişuri specifice centrului Italiei.

Această soluţie, cufundată în istorie şi tradiţieeste indicată de către arhitecţi şi constructori, ca o alegere pentru fiecare problemă de restructurare şi restaurare a vechilor clădiri istorice de valori inestimabile. [.....]

Citește mai mult

Țigle tip "OLANDEZE"

 

Este o țiglă funcțională și versatilă, cu un motiv caracteristic, cu dublă etanșare, care permite utilizarea sa chiar și pe acoperișuri cu pantă foarte mare, fiind ideal și pentru zonele cu climat vântos ridicat [.....]

Citește mai mult

Țigle tip "MARSSILIA"

 

Această familie de ţigle s-a afirmat prin marea uşurinţă de instalare, precum si datorită faptului că asigura o etanşare foarte bună împotriva apei.

Țigle linia "EXTRA WINTER"

Frumusețea naturală ajunge la altitudine mare.

 

Sistemul revoluționar de acoperiș  Unicoppo, unic pentru calitatea, biocompatibilitatea și atractivitatea esteticului, răspunde gamei de  iarnă, pentru a face față chiar și condițiilor meteorologice cele mai extreme.

Acest tip de țiglă garantează o etanșeitate ridicată, asigurată cu un canal de alunecare larg.

Soluțiile tehnice și estetice adoptate permit o închidere perfectă chiar și în convergența mai multor elemente datorită unei suprapuneri cvadruple, unice în felul său.

ȚIGLE DE LUT

Contact: 0784 415 500

Pentru comenzi apăsați AICI

solutie hidroizolatie, hidro, hidroizolatii terase, pret hidroizolatie